0651799986 office@markking.nl

samen online succesvol

Werk van Mark King

Heerlyckheit van de Polder

Natuurcamping tussen Domburg en Veere. Omgeven door groen en tegen de duinen. Alleen voor de naam moet je al een kijkje gaan nemen.

Zeeland Ongedierte Bestrijding

Een responstijd op je melding van maximaal 1 uur en meestal binnen 24 uur van je overlast af? Dat doet plaagdierbestrijder Rudy Marinisse.

Stegentochten Middelburg

Er zijn stadswandelingen te over. Maar deze is echt anders! Gids Hans Notebaart is de Middelburgse Stegenman. Kenner. Maar bovenal entertainer die zichzelf af en toe met een korreltje zout neemt.

Landgoed Twistvliet

Je kan er op niveau overnachten trouwen en feestvieren. Bovendien is het een bijzonder goede plek voor allerlei vormen van bedrijfsactiviteiten en teambuilding.

PMC In Balans

Fysiotherapie en Revalidatie

Met vestigingen in Arnemuiden, Koudekerke, Oost-Souburg, Middelburg, Vlissingen en Zoutelande is PMC In Balans een vertrouwd gezicht op Walcheren. Maar ze willen meer.

Beter vindbaar online, een site die in dienst staat van haar bezoekers. Uitnodigt tot interactie. Alle analyses gaan de goede kant op!

FoodQloud by Quistor

NetSuite leverancier voor de food branche

FoodQloud is de eerste NetSuite partner in Europa die zich voor 100% op de food branche richt. Zij helpen ambitieuze voedingsmiddelenproducenten en -handelaren met het nemen van de volgende stap.

FoodQloud is onderdeel van Quistor Enterprises uit Bergen op Zoom met meer dan 125 medewerkers in binnen- en buitenland.

We zijn er trots op dat we dit lead generatie platform hebben mogen ontwikkelen.

Medisol Saving Lives

AED marktleider in Nederland, groot in Europa

Medisol Saving Lives is een snel groeiende internationale webshop in AED’s en gerelateerde reanimatieproducten. Ze zijn actief in heel Europa.

De eigenaar van Mark King, Thomas Siahaya, is in 2017 bij Medisol in Vlissingen werkzaam geweest als online strateeg en marketeer.

Lekkerder bij de Boer

Via het platform van Lekkerder bij de Boer zie je waar je straks bij jou in de buurt boerderijwinkels zijn en welke versproducten ze op dat moment in de schappen hebben liggen. Handig!

Winterbruiloft in Zeeland

Trouwen doen de meesten in het voorjaar en de (na) zomer. Maar wat blijkt. Trouwen in de winter kan net zo speciaal en bijzonder zijn. En natuurlijk kan dat in Zeeland prima.

Zeeland Partyverhuur

De site op zich is al een feest. En alles wat ze verhuren heeft met feesten, evenementen en speciale gelegenheden te maken.

Zeeland Houdt van Schaatsen

Schaatsen in Zeeland. Dat kan heel goed op de schaatsbanen in Middelburg, Goes en Zierikzee. In de wintermaanden kun je daar prima terecht voor het nodige ijsplezier.

KAJA helpt jou vooruit

Begeleiding, Mediation en Coaching

Ambities hebben ze, de eigenaren Daisy Verkerk en Erwin Smidt van KAJA in Middelburg. En aangezien wij van Mark King ook torenhoge ambities hebben, was het een perfecte match.

We hebben ze geholpen met de formulering van de online strategie. Vervolgens hebben we de online strategie vertaald naar de site. Een cleane, persoonlijke site zonder poespas. Effectief, met focus op informeren, activeren en het genereren van leads. Ook hebben we een nieuw logo ontwikkeld alsmede een fris uitnodigend kleurenpallet. De look and feel van de site hebben we doorgetrokken naar de social media kanalen die ook door ons zijn ingericht en voorzien van content. Ondersteuning in het ontwikkelen van online marketing campagnes is een logische vervolgstap. Wordt vervolgd …

FoodIT - Danny Cevaal

Strategisch ICT Consultant

Tijdens ons intakegesprek was het gelijk duidelijk; Danny Cevaal weet wat hij wil. Danny heeft zijn sporen verdiend als strategisch ICT consultant binnen de Food Industry. Daarom was het tijd voor de volgende stap. Zijn expertise en kennis vermarkten op projectbasis.

Wij hadden de eer hem op (de digitale) weg te helpen.

 

Fortis Korfbal

De ultieme sportsite

Fortis Korfbal uit Oost-Souburg is een club met een rijke historie en een vereniging met ambities. Met bijna 400 leden is het de een na grootste korfbalvereniging in Zeeland.

Door goed na te denken over waarom de club bestaat, wat ze doen en hoe ze dat vervolgens vormgeven en uitvoeren hebben we samen de online strategie bepaald. Het uiteindelijk resultaat is een corporate site i.c.m. diverse social media-kanalen zoals Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.

Adverteren in Zeeland - Omroep Zeeland

Apart B2B-platform voor de regionale omroep van Zeeland

In opdracht van Omroep Zeeland hebben wij de B2B website Adverteren in Zeeland gebouwd. Over de kracht van adverteren bij deze regionale omroep en het enorme bereik dat zij hebben.

Met als doel potentiële adverteerders overtuigen wat de kracht is van Omroep Zeeland als advertentie-medium (online, tv, radio). #1 op zoekopdracht “adverteren in zeeland”.

Mooi Boulevard

De totaalformule voor de vrouw die graag mooi wil zijn

Bij een onderneming met het woord ‘mooi’ in de bedrijfsnaam hoort natuurlijk een mooie website. Maar minstens zo belangrijk is dat de website doet waarvoor deze is gemaakt!

Wij hebben naast de online strategie, de implementatie en zoekmachine optimalisatie (SEO) van de website eveneens de naam MOOI Boulevard verzonnen. Gelegen aan de mooiste boulevard van Nederland. De foto’s zijn ook van onze hand.

Daarnaast hebben wij een social media strategie opgezet en deels uitgevoerd en de eigenaresses uitleg gegeven over het juiste gebruik van Facebook en het nadenken en implementeren van content dat zorgt voor interactie met de (toekomstige) klanten.

In Love with Zeeland

Site met drone video’s

Soms doen we iets waar we gewoon zelf zin in hebben en geloven! Wij zijn verliefd op Zeeland. Alles wat Zeeland tot Zeeland maakt op 1 plek. Gemaakt door Zeeuwen en mensen die Zeeland in hun hart hebben gesloten.

Content is King wordt er al jaren gezegd. Maar video is The Content King’s Crown. Een foto zegt meer dan duizend woorden, video zegt in onze ogen nog veel meer. Daarom hebben we gekozen voor een videoplatform met al het moois dat Zeeland te bieden heeft. Af en toe gemaakt door ons, maar juist heel vaak door video’s op YouTube en andere platformen.

We hebben een goed gevoel over dit project. Met de juiste online strategie maak je succes. Dat geldt ook voor In Love with Zeeland. Als aanjagers naar de website worden diverse social media ingezet, zoals Facebook, Twitter en Google+. Neem maar eens een kijkje! En je video insturen kan ook!

Martin Meertens

Expert-projectmanager in de bouw

Voor dit project hebben we werkelijk niets aan het toeval overgelaten. Werken met Martin Meertens is een feest. Een man die niet alleen zijn vak begrijpt, hij is de expert-projectmanager in de bouw, maar ook donders goed doorheeft dat een goede website niet zomaar uit de lucht komt vallen.

Focus op strategie, inhoud, vormgeving (wij mochten ook zijn logo en huisstijl ontwikkelen) en techniek heeft uiteindelijk dit resultaat opgeleverd. Martin is meer dan tevreden; en wij van Mark King natuurlijk ook!

“online succes start met nadenken.

Het begint met het formuleren van de antwoorden op de vragen: 

WAAROM, HOE EN OP WAT VOOR MANIER is Je site of online campagne voor jou succesvol?”

Thomas Siahaya, eigenaar Mark King

Dit is zomaar een selectie van online projecten die wij naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers hebben opgeleverd. We proberen zo snel mogelijk nog meer projecten online te zetten. Nog even geduld alsjeblieft. Momenteel hebben we het best druk met lopende projecten ????

Jouw online succes begint met een goed plan

Waarom bestaat jouw bedrijf? Hoe wil je jouw bedrijf profileren op internet? En wat heb je allemaal nodig om jouw business online succesvol te laten zijn? We helpen je graag aan een online strategie waarmee jij succes oogst.

Laat online weten dat jouw bedrijf bestaat

Als ondernemer wil je natuur succes. Resultaten boeken. Met de juiste online marketing mix op maat zorgen wij voor jouw succes. Dat is onze belofte aan jou.

 

Tekst, video en foto vertellen jouw verhaal

Content is King. And Video is the Content Kings Crown. Samen met pakkende teksten, aansprekende video’s en foto’s maken wij van elk platform en marketingcampagne een succes. Door het leveren van vakwerk.

Een mobiele site, een website, een app?

Om online succesvol te zijn heb je ook eigen platformen nodig. Minimaal een mobiele- en een desktop site. Maar wellicht ook een app. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

GENOEG GELEZEN?

Laten we een goed gesprek hebben.