Thomas Siahaya

Aangenaam! Mijn naam is Thomas Siahaya. Ik ben een ervaren online specialist met focus op online marketing, e-commerce en online strategie. Ik vind het geweldig onderdeel te zijn van een team professionals en projecten te leiden op het snijvlak van marketing, e-commerce, social media en techniek. Van start tot finish (ervaring leert dat je nooit klaar bent).

Ik stel hoge eisen aan mijzelf en ...

Dat wat ik van mijzelf verwacht, verwacht ik minimaal ook van de mensen waarmee ik samen mag werken. Ik zie kansen en realiseer die ook. Ik ben zeer resultaatgericht en verlies het einddoel nooit uit het oog. Door mijn jarenlange ervaring heb ik een zeer waardevol netwerk van professionals opgebouwd.

Gespecialiseerd in online marketing en strategie, e-commerce, projectmanagement, e-mailmarketing, videomarketing en social media.

Dit zijn mijn persoonlijke eigenschappen

Ik ben enthousiast, zeer gemotiveerd, nauwgezet, ik werk resultaatgericht en systematisch, ben ambitieus, georganiseerd en stressbestendig. Ik heb absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen, wil alles weten en ben een autodidact. Zit boordevol ideeën, zie verbanden, mogelijkheden en gevolgen.

Naast vakidioot heb ik ook nog andere interesses en hobby's!

Reizen, golfen, snowboarden, korfbal, zwemmen, beachvolleybal. Daar kun je mij voor uit bed halen. Verder houd ik van gezond en lekker eten, Apple, fotograferen, filmen, lezen en social media (ja ook privé).

Heb je vragen? Wil je met mij sparren? Bel gewoon even (06 51799986) of stuur een email naar thomas@markking.nl