0651799986 office@markking.nl

reviews

onze klanten vertellen

Zelf roepen dat je goed bent in wat je doet, werkt niet. Daarom vind je op deze pagina recenties van enkele van onze klanten.

10

Zeer positief, meedenkend, en resultaatgericht

Wij werken nu 6 maanden samen en zijn qua omzet 30% gestegen t.o.v. van het eerste halfjaar. We hadden veel ideeën qua online marketing en wisten dat hier veel kansen lagen, maar zochten de juiste persoon om deze te verzilveren. Dit hebben we in Thomas zeker gevonden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rilland - 25 november 2019
10

De productieve houding helpt ons vooruit

Samen met Thomas Siahaya van Mark King Online hebben we een aantal online strategie sessies gedaan. Daarbij heeft hij onze bedrijfsstrategie vertaald naar hoe wij ons online het beste kunnen positioneren om zo onze doelen te behalen; de wereld laten weten dat wij a. bestaan en b. dat wij zorg op maat bieden op het gebied van begeleiding en coaching. Persoonlijk en toegankelijk voor iedereen. Daarnaast heeft Mark King ons geholpen om te komen tot onze nieuwe naam en de daarbij behorende tagline. Het uiteindelijke resultaat is dat wij nu een website hebben waar wij mee voor de dag kunnen komen en doet wat wij ervan hadden verwacht; informatief en uitnodigend om met ons in gesprek te komen. Wij zijn zeer te spreken over de proactieve houding van Thomas en het werk dat door Mark King is en wordt geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Smid - 25 november 2019
10

Geweldige ondersteuning van mijn Stegentochten

Na de bemoeienis en werkzaamheden van Thomas (Mark King) zijn mijn aanmeldingen van Stegentochten Middelburg drastisch gestegen en stijgen zij nog steeds. Mark King bouwde niet alleen de overzichtelijke website www.stegentochtenmiddelburg.nl maar zorgde voor een nummer 1 score op Google en adviseerde mij omtrent de mogelijkheden op andere (sociale) media. De uniforme uitstraling van mijn uitstraling wordt bewaakt en hier in daar wordt ik de juiste richting opgeduwd. Dit alles op een toegankelijke en vriendelijke manier.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middelburg - 22 november 2019
10

Professioneel en de klant staat voorop!

Voor de realisering van de website www.lostjakarta.com van Lost Jakarta Publishers hebben wij met grote tevredenheid de services van Mark King gebruikt. Mark King hanteert een professionele aanpak waarbij de klant centraal staat. Dit begint met overleg vooraf over de mogelijkheden waarbij de ambities van de klant vertaald worden in een hedendaagse marketing, online en sociale media strategie. De nieuwste technieken zijn beschikbaar en niets is teveel gevraagd. Er is voortdurende communicatie over de voortgang, inclusief transparantie over de gevolgde planning, werkwijze en uitvoering. Het resultaat: een website met professionele en moderne uitstraling, advies over de te volgen marketing- en lanceerstrategie, en pro-actieve evaluatie van de resultaten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sydney, Australia - 20 november 2019
8

Veel kennis van zaken en denkt met je mee

1,5 jaar geleden samen gezeten om onze website onder de loep te nemen en deze te upgraden. Een prachtige nieuwe website en logo zijn het resultaat geworden waar we inmiddels ook de vruchten van plukken. Een flinke toename in het aantal (online) bezoekers en complimenten van onze stakeholders over de website. Er is een veel betere patientnavigatie, landingspagina's voor onze vestigingen zijn recent ontwikkelt, copywriting en o.a. SEO zijn geoptimaliseerd. Wij zijn zeer tevreden en hebben in Thomas iemand gevonden met de juiste 'know how' zodat wij ons bezig kunnen houden met waar wíj echt goed in zijn ... patiënten behandelen! PMC In Balans - fysiotherapie & Revalidatie (www.pmcinbalans.nl)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oost-Souburg - 19 november 2019
5 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

Adres

Ceresstraat 6 4386 AX Vlissingen Nederland

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 09u00-16u00
Vrijdag: 09u00-12u00
Weekend: Opladen met energie en inspiratie!

WhatsApp ons!