0651799986 office@markking.nl

reviews

onze klanten vertellen

Zelf roepen dat je goed bent in wat je doet, werkt niet. Daarom vind je op deze pagina recenties van enkele van onze klanten.

8

betrokken betrouwbaar en flexibel

Mark King heeft onze website op een hoger niveau gebracht. Niet allen qua look & feel maar ook qua gebruiksvriendelijkheid. Wij hebben de afgelopen jaren minder telefonische vragen gekregen omdat de benodigde informatie op de website goed vindbaar was.
Zou je ons aanbevelen? Ja
    - Middelburg - 18 februari 2020
    10

    Mark King Online gaat voor echte resultaten

    We horen vaker mooie verhalen maar om echte resultaten te bereiken moet je soms ook dingen uit handen durven geven aan een specialist. We hebben in Mark King Online de juiste persoon gevonden die ons op weg heeft geholpen om op een andere manier te communiceren met onze klanten, via de website en sociale media.

    Reactie van het bedrijf

    Dank je wel voor het vertrouwen in ons bedrijf, Marc! Echt super dat je openstaat om zaken online nog beter aan te pakken. Het heeft geresulteerd in een duidelijke propositie van jouw bedrijf t.o.v. van de concurrentie. Een sterke speler in het Zeeuwse geven wij graag nog meer spierballen; de nieuwe site inclusief webshop voor jankassa.nl is een mooi begin! Namens Mark King Online, Thomas Siahaya

    Zou je ons aanbevelen? Ja
    - Vlissingen - 14 februari 2020
    10

    Zeer positief, meedenkend, en resultaatgericht

    Wij werken nu 6 maanden samen en zijn qua omzet 30% gestegen t.o.v. van het eerste halfjaar. We hadden veel ideeën qua online marketing en wisten dat hier veel kansen lagen, maar zochten de juiste persoon om deze te verzilveren. Dit hebben we in Thomas zeker gevonden!

    Reactie van het bedrijf

    Dank je wel Wiljan voor deze mooie review! Het is top om bij te mogen dragen aan jullie succes. Ook in 2020 gaan we samen weer mooie stappen maken. Namens Mark King Online, Thomas Siahaya

    Zou je ons aanbevelen? Ja
    - Rilland - 25 november 2019
    10

    De productieve houding helpt ons vooruit

    Samen met Thomas Siahaya van Mark King Online hebben we een aantal online strategie sessies gedaan. Daarbij heeft hij onze bedrijfsstrategie vertaald naar hoe wij ons online het beste kunnen positioneren om zo onze doelen te behalen; de wereld laten weten dat wij a. bestaan en b. dat wij zorg op maat bieden op het gebied van begeleiding en coaching. Persoonlijk en toegankelijk voor iedereen. Daarnaast heeft Mark King ons geholpen om te komen tot onze nieuwe naam en de daarbij behorende tagline. Het uiteindelijke resultaat is dat wij nu een website hebben waar wij mee voor de dag kunnen komen en doet wat wij ervan hadden verwacht; informatief en uitnodigend om met ons in gesprek te komen. Wij zijn zeer te spreken over de proactieve houding van Thomas en het werk dat door Mark King is en wordt geleverd.

    Reactie van het bedrijf

    Beste Erwin, Wij geloven erg in meedenken met het bedrijf. Het gaat verder dan alleen een opdracht. Door samen op te trekken kom je altijd tot het beste resultaat. Ook wij zijn trots op het resultaat en vinden het eervol om aan de wieg te staan van jullie succes. Dat 2020 voor ons samen een net zo mooi jaar mag worden. En we blozen .... * * * * * #wauw Namens Mark King Online, Thomas Siahaya

    Zou je ons aanbevelen? Ja
    - Smid - 25 november 2019
    10

    Geweldige ondersteuning van mijn Stegentochten

    Na de bemoeienis en werkzaamheden van Thomas (Mark King) zijn mijn aanmeldingen van Stegentochten Middelburg drastisch gestegen en stijgen zij nog steeds. Mark King bouwde niet alleen de overzichtelijke website www.stegentochtenmiddelburg.nl maar zorgde voor een nummer 1 score op Google en adviseerde mij omtrent de mogelijkheden op andere (sociale) media. De uniforme uitstraling van mijn uitstraling wordt bewaakt en hier in daar wordt ik de juiste richting opgeduwd. Dit alles op een toegankelijke en vriendelijke manier.

    Reactie van het bedrijf

    Beste Hans, Dank je wel voor deze 5 sterren! Je helpt ons daar enorm mee. En wat fijn dat we jou ook zo goed op weg hebben mogen helpen. Het is super om bij te dragen aan iets unieks; en dat geldt zeker voor jouw geesteskind; de Stegentochten van Middelburg. Er zijn duizenden stadswandelingen. Maar de wijze waarop jij jouw tochten vormgeeft is uniek. Komende maand kun je weer een ongevraagd adviesje krijgen 😉 Als we kansen zien voor onze klanten, dan delen wij die graag! Namens Mark King Online, Thomas Siahaya

    Zou je ons aanbevelen? Ja
    - Middelburg - 22 november 2019
    10

    Professioneel en de klant staat voorop!

    Voor de realisering van de website www.lostjakarta.com van Lost Jakarta Publishers hebben wij met grote tevredenheid de services van Mark King gebruikt. Mark King hanteert een professionele aanpak waarbij de klant centraal staat. Dit begint met overleg vooraf over de mogelijkheden waarbij de ambities van de klant vertaald worden in een hedendaagse marketing, online en sociale media strategie. De nieuwste technieken zijn beschikbaar en niets is teveel gevraagd. Er is voortdurende communicatie over de voortgang, inclusief transparantie over de gevolgde planning, werkwijze en uitvoering. Het resultaat: een website met professionele en moderne uitstraling, advies over de te volgen marketing- en lanceerstrategie, en pro-actieve evaluatie van de resultaten.

    Reactie van het bedrijf

    Dank je wel Sven voor deze mooie beoordeling. We vinden het prachtig om aan de wieg te staan van jouw online succes. Dat de hele wereld maar mag genieten van je boek 250 Years in Old Jakarta. De honderden uren aan research zijn nu bereikbaar voor een groot publiek. En om dat grote publiek te bereiken, gaan wij jou natuurlijk ook helpen. Namens Mark King Online, Thomas Siahaya

    Zou je ons aanbevelen? Ja
    - Sydney, Australia - 20 november 2019
    8

    Veel kennis van zaken en denkt met je mee

    1,5 jaar geleden samen gezeten om onze website onder de loep te nemen en deze te upgraden. Een prachtige nieuwe website en logo zijn het resultaat geworden waar we inmiddels ook de vruchten van plukken. Een flinke toename in het aantal (online) bezoekers en complimenten van onze stakeholders over de website. Er is een veel betere patientnavigatie, landingspagina's voor onze vestigingen zijn recent ontwikkelt, copywriting en o.a. SEO zijn geoptimaliseerd. Wij zijn zeer tevreden en hebben in Thomas iemand gevonden met de juiste 'know how' zodat wij ons bezig kunnen houden met waar wíj echt goed in zijn ... patiënten behandelen! PMC In Balans - fysiotherapie & Revalidatie (www.pmcinbalans.nl)

    Reactie van het bedrijf

    Dank je wel Jouri voor je lovende woorden. We vinden het tof werken met een bedrijf dat zoveel kansen ziet en zo ambitieus is. Daar herkennen wij ons in 😉 Ook in 2020 gaan we er samen stevig tegenaan om ervoor te zorgen dat niemand in Zeeland om PMC In Balans heen kan! Al was het alleen maar om die 5de ster ook binnen te slepen! Met vriendelijke groet, namens Mark King Online Thomas Siahaya

    Zou je ons aanbevelen? Ja
    - Oost-Souburg - 19 november 2019
    7 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

    Adres

    Ceresstraat 6 4386 AX Vlissingen Nederland

    Openingstijden

    Maandag t/m donderdag: 09u00-16u00
    Vrijdag: 09u00-12u00
    Weekend: Opladen met energie en inspiratie!