0651799986 office@markking.nl

over ons

Wij zijn Mark King

In het kort; Wij zijn een full service online marketingbureau uit Vlissingen. Wij gaan samen met jou voor Online Succes.

Een succesvolle site of campagne kan niet zonder een goede strategie, in welke vorm van ook.

Door nauw met elkaar samen te werken hebben we allemaal dezelfde doelen voor ogen.

Online Succesvol zijn doe je Samen.
Voorbeelden zie je in ons portfolio.

Aangenaam

Thomas Siahaya

Thomas Siahaya

Eigenaar, Online Strateeg en Online Marketeer

 

Ik help bedrijven en instellingen met de formulering van hun online strategie. Vertaling naar de juiste platformen in combinatie met de juiste techniek en de ideale marketingmix. Voor elk project breng ik de beste specialisten uit mijn netwerk (1200+) samen om er een succes te maken.

Als online specialist met focus op online marketing, e-commerce en online strategie heb ik jarenlange ervaring opgedaan. Ik vind het geweldig onderdeel te zijn van een team professionals en projecten te leiden op het snijvlak van marketing, e-commerce, social media en techniek. Van start tot finish (ervaring leert dat je nooit klaar bent).

Ik stel hoge eisen aan mijzelf en …

Dat wat ik van mijzelf verwacht, verwacht ik minimaal ook van de mensen waarmee ik samen mag werken. Ik zie kansen en realiseer die ook. Ik ben zeer resultaatgericht en verlies het einddoel nooit uit het oog. Door mijn jarenlange ervaring heb ik een zeer waardevol netwerk van professionals opgebouwd.

Gespecialiseerd in online marketing en strategie, e-commerce, projectmanagement, e-mailmarketing, videomarketing en social media.

Dit zijn mijn persoonlijke eigenschappen

Ik ben enthousiast, zeer gemotiveerd, nauwgezet, ik werk resultaatgericht en systematisch, ben ambitieus, georganiseerd en stressbestendig. Ik heb absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen, wil alles weten en ben een autodidact. Zit boordevol ideeën, zie verbanden, mogelijkheden en gevolgen.

Naast vakidioot heb ik ook nog andere interesses en hobby’s!

Reizen, golfen, snowboarden, korfbal, zwemmen, beachvolleybal. Daar kun je mij voor uit bed halen. Verder houd ik van gezond en lekker eten, Apple, fotograferen, filmen, lezen en social media (ja ook privé).

Heb je vragen? Wil je met mij sparren? Bel gewoon even (06 51799986) of stuur een email naar thomas@markking.nl

Ons ultieme doel

Waarom doen we wat we doen en hoe doen we dat …

WHY we do WHAT we do and HOW we do it …

Waarom doen we wat we doen?

Wij geloven in de kracht van online. Dat een goede online strategie het startpunt is van succes. Wij zijn trots op wat we mogen doen en voelen ons nederig in het vertrouwen dat in ons wordt gesteld.

Hoe doen we wat we doen?

Door goed te luisteren. Geen jaknikker te zijn. Te adviseren en te doen wat het beste is om de vooropgestelde doelen te behalen. Door kansen te zien. Anders te durven denken. Zo houden we onze ‘stip’ altijd in het vizier: Samen Online Succesvol.

Wat doen we?

Wij bieden een totaal pakket aan web techniek en online marketing skills aan jou als opdrachtgever.

GENOEG GELEZEN!

Samen Online Succesvol? Laten we een goed gesprek hebben.