0651799986 office@markking.nl

over ons

Wij zijn Mark King

In het kort; Wij zijn een full service online marketingbureau uit Vlissingen. Wij gaan samen met jou voor Online Succes.

Een succesvolle site of campagne kan niet zonder een goede strategie, in welke vorm dan ook.

Door nauw met elkaar samen te werken hebben we allemaal dezelfde doelen voor ogen.

Online Succesvol zijn doe je Samen.
Voorbeelden zie je in ons portfolio.

Zo zijn we begonnen …

Anno 2000. Dat klinkt als een tijdje terug. En dat is het ook. De roots van Mark King Online starten in dat jaar. Onder de naam Siahaya Wepdiezijn.NL richt Thomas Siahaya (nog steeds de eigenaar, nu van Mark King) dit bedrijf op. Met direct al mooie opdrachtgevers. Cine City, gemeente Vlissingen, Uit in Vlissingen, Bevrijdingsfestival, Straatfestival, Winkelcentrum De Fonteyne, om er maar een paar te noemen.

In 2011 gaat dit bedrijf over in plus31 Online Media Concepts. Ook hier weer klanten van Schouwen-Duiveland tot Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren, Zuid-Beveland, Noord-Beveland en Tholen. Maar ook bedrijven in Pretoria (Zuid-Afrika) en Sydney (Australië). Uitdagende projecten mogen doen voor Omroep Zeeland, de PZC en niet te vergeten de Giro d’ Italia in opdracht van de gemeente Middelburg. Daarnaast ontwikkeld Siahaya een portal voor liefhebbers van UGGs. Dat wordt een groot succes. Op basis van Affiliate Marketing.

Ontwikkeling

Thomas Siahaya heeft zich in die jaren ontwikkeld van webdesigner tot online specialist, met focus op online marketing, strategie en e-commerce. Hij heeft heel veel ervaring opgedaan bij Omroep Zeeland, de regionale omroep voor Zeeland. Daardoor heeft hij een zeer breed netwerk van professionals binnen handbereik. Na een jaar Medisol Saving Lives (2017) ondersteund te hebben met hun online marketing activiteiten voor webshops en corporate site werd de drang naar volledig zelfstandigheid steeds groter.

Mark King Online Strategie, Marketing & Webdevelopment is sinds 1 januari 2018 een feit. Thomas Siahaya is vanaf die dag volledig zelfstandig. Zelf zegt hij in een Facebookpost op 22 november 2017 daarover: “Ik merk dat ik daar aan toe ben. Je eigen succes maken, en dat ook direct voelen. Maar ook werken aan ideeën waar ik nu niet aan toe kom. Zelf bepalen wanneer ik werk. Geen 9 tot 5 keurslijf. Flexibel kunnen zijn naar mijn gezin. Naar mijn opdrachtgevers.”

Op de vraag wat hij precies gaat doen: “Waar ik mij voornamelijk mee bezig ga houden is bedrijven helpen met hun online strategie, online marketing (social media-, content-, video-, email-marketing, SEO, etc.), app en website-ontwikkeling, het ontwikkelen van online concepten en aan de slag als online projectleider. Daarnaast sta ik te popelen om een dienst te gaan ontwikkelen die ik al een tijdje voor ogen heb, maar waar ik nu nog niet over kan uitweiden.”

Wordt vervolgd …

Aangenaam

Thomas Siahaya

Thomas Siahaya

Eigenaar, Online Strateeg en Online Marketeer

 

Ik help bedrijven en instellingen met de formulering van hun online strategie. Vertaling naar de juiste platformen in combinatie met de juiste techniek en de ideale marketingmix. Voor elk project breng ik de beste specialisten uit mijn netwerk (1200+) samen om er een succes te maken.

Als online specialist met focus op online marketing, e-commerce en online strategie heb ik jarenlange ervaring opgedaan. Ik vind het geweldig onderdeel te zijn van een team professionals en projecten te leiden op het snijvlak van marketing, e-commerce, social media en techniek. Van start tot finish (ervaring leert dat je nooit klaar bent).

Ik stel hoge eisen aan mijzelf en …

Dat wat ik van mijzelf verwacht, verwacht ik minimaal ook van de mensen waarmee ik samen mag werken. Ik zie kansen en realiseer die ook. Ik ben zeer resultaatgericht en verlies het einddoel nooit uit het oog. Door mijn jarenlange ervaring heb ik een zeer waardevol netwerk van professionals opgebouwd.

Gespecialiseerd in online marketing en strategie, e-commerce, projectmanagement, e-mailmarketing, videomarketing en social media.

Dit zijn mijn persoonlijke eigenschappen

Ik ben enthousiast, zeer gemotiveerd, nauwgezet, ik werk resultaatgericht en systematisch, ben ambitieus, georganiseerd en stressbestendig. Ik heb absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen, wil alles weten en ben een autodidact. Zit boordevol ideeën, zie verbanden, mogelijkheden en gevolgen.

Naast vakidioot heb ik ook nog andere interesses en hobby’s!

Reizen, golfen, snowboarden, korfbal, zwemmen, beachvolleybal. Daar kun je mij voor uit bed halen. Verder houd ik van gezond en lekker eten, Apple, fotograferen, filmen, lezen en social media (ja ook privé).

Heb je vragen? Wil je met mij sparren? Bel gewoon even (06 51799986) of stuur een email naar thomas@markking.nl

Ons ultieme doel

Waarom doen we wat we doen en hoe doen we dat …

WHY we do WHAT we do and HOW we do it …

Waarom doen we wat we doen?
Wij geloven in de kracht van online. Dat een goede online strategie het startpunt is van succes. Wij zijn trots op wat we mogen doen en voelen ons nederig in het vertrouwen dat in ons wordt gesteld.
Hoe doen we wat we doen?
Door goed te luisteren. Geen jaknikker te zijn. Te adviseren en te doen wat het beste is om de vooropgestelde doelen te behalen. Door kansen te zien. Anders te durven denken. Zo houden we onze ‘stip’ altijd in het vizier: Samen Online Succesvol.
Wat doen we?

Wij bieden een totaal pakket van web techniek en online marketing skills.

GENOEG GELEZEN?

Laten we een goed gesprek hebben.