Onze Wijs Scholengroep - Showcase

Doel: het bouwen van een herkenbaar en eenduidig platform. In een oogopslag is duidelijk waar de school voor staat. Met twee doelgroepen die bediend moeten worden; de (potentiƫle) ouders en de kinderen.

Voor de schoolverenigingen VCO Middelburg & Perspectief Vlissingen heeft Mark Kings in opdracht van stichting Onze Wijs het project gemanaged voor de online fusie van 12 websites tot een herkenbaar en eenduidig platform.

Van online (content) strategie tot de bouw en realisatie van de 11 school-sites en de bovenschoolse website.

Onder de stichting Onze Wijs zijn nu de websites operationeel van Acaciahof, Cederhof, Cypressenhof, Oleanderhof, Palmenhof en Wilgenhof in de gemeente Middelburg. Voor de gemeente Vlissingen zijn dat De Burcht-Rietheim, Het Kompas, Louise de Colignyschool, Het Vlot/Ichtusschool en De Wissel.

Trainingen op locatie

Naast de bouw hebben wij ook trainingen op locatie verzorgd. Aan de websites werken ruim 150 leerkrachten en ondersteunend personeel. In totaal maken de ouders/verzorgers van ruim 3200 leerlingen gebruik van de portals.

Dankzij de samenwerking tussen 11 directeuren, medewerkers van ICT, de Raad van Bestuur en verschillende professionals uit ons netwerk is dit project succesvol uitgerold.

Tweede fase

Momenteel zijn we druk doende met de tweede fase; het vastleggen van de nieuwsbriefstrategie en de uitvoering daarvan. En er staat nog meer op de planning!

Meer weten

Heb je na het lezen vragen of hebben wij je enthousiast gemaakt? Laten we dan eens een keer afspreken! Klik op onderstaande button om contact met ons te leggen.

Contact opnemen
Logo Mark King

Dit project is gerealiseerd met de inzet van de volgende diensten van Mark King:

  • Online Strategie
  • Online Marketing
  • SEO Copywriting
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Vormgeving
  • Fotoshoot
  • Ontwikkeling
  • Wordpress
Adverteren in Zeeland

Foto gemaakt in opdracht van Onze Wijs. Fotografie Studio 1919, Eduardus Lee

Deze website bekijken