In Love with Zeeland - Showcase

Doel: laten zien hoe mooi Zeeland is d.m.v. een video-site met nagenoeg alleen maar drone-beelden. Beschikbaar gesteld door de community.

Soms doen we iets waar we gewoon zelf zin in hebben en geloven! Wij zijn verliefd op Zeeland. Alles wat Zeeland tot Zeeland maakt op 1 plek. Gemaakt door Zeeuwen en mensen die Zeeland in hun hart hebben gesloten.

Video is the Content King’s Crown

Content is King wordt er al jaren gezegd. Maar video is The Content King’s Crown. Een foto zegt meer dan duizend woorden, video zegt in onze ogen nog veel meer. Daarom hebben we gekozen voor een videoplatform met al het moois dat Zeeland te bieden heeft. Af en toe gemaakt door ons, maar juist heel vaak door video’s op YouTube en andere platformen.

We hebben een goed gevoel over dit project. Met de juiste online strategie maak je succes. Dat geldt ook voor In Love with Zeeland. Als aanjagers naar de website worden diverse social media ingezet, zoals Facebook, Twitter en Google+. Neem maar eens een kijkje! En je video insturen kan ook!

Meer weten

Heb je na het lezen vragen of hebben wij je enthousiast gemaakt? Laten we dan eens een keer afspreken! Klik op onderstaande button om contact met ons te leggen.

Contact opnemen
Logo Mark King

Dit project is gerealiseerd met de inzet van de volgende diensten van Mark King:

  • Online Strategie
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Vormgeving
  • Videoproductie
  • Ontwikkeling
  • Wordpress
In Love with Zeeland Deze website bekijken